COSMÈTICA NATURAL INNOVADORA, SENSE PLÀSTIC I VEGANA

Canvia les normes amb cosmètica natural, sotenible per al planeta i respectuosa amb la teva pell.

COSMÈTICA ZERO WASTE:

Fer cosmètica lliure de plàstic ha estat tot un desafiament. Donar-li la volta als cosmètics actuals, formular productes fins ara inexistents en el mercat, i adaptar-los a envasos que no generin resiudios no ha estat fàcil. Però no entenem la cosmètica natural d'una altra manera, si la natuala ens regala els ingredients que componen els nostres productes no podiem utilitzar envasos de plàstic ... No té sentit!

Our-Story-Challenges-Compostable-Packagi

Un estil de vida més respectuós amb el medi ambient significa canviar la forma de consum i la forma de vida, adpatándolo als teus valors. Significa donar preferència a productes sostenibles i d'alta qualitat, que es produeixen en condicions de treball dignes, de proximitat i que suposen el menor impacte possible per al medi ambient.

COSMÈTICA PRÀCTICA:

Apostem per cosmètica sòlida sostenible, pràctica, còmoda i 100% natural. A més de que no generin residus, busquem practicitat i comoditat d'ús. Productes fàcils d'usar i portar a qualsevol part, ja sigui en el teu equipatge de viatge (al no contenir aigua no hi ha problema per embarcar), a la borsa del gimnàs o a la teva bossa de mà. Cosmètica real "On the go"

Cosmètica zero waste més fàcil d'utilitzar! Oferim alternatives reals i pràctiques zero residu, amb productes mai vistos abans! Treballem en la recerca i desenvolupament d'alternatives als cosmètics amb plàstic i fem que el seu ús sigui a més de sostenible, pràctic.

stick.png

INGREDIENTS NATURALS:

Només confiem en el natural i sa utilitzant únicament ingredients naturals que resultin efectius i aportin una cura natural a la nostra pell. Productes 100% naturals, sense un altre percentatge.

icono-organic-ingredients.png

Volem que et cuidis de la forma més saludable amb productes detox que s'adapten als diferents tipus de pell, a cada necessitat i al teu Healthy Lifestyle. Seleccionem acuradament cadascun dels ingredients de les formulacions, ingredients orgànics, d'alta qualitat i innovadors són els que trobaràs en els nostres productes.

APTES PER VEGANS:

Com a amants dels animals, no fem servir cap ingredient d'origen animal. Tots els nostres productes són aptes per a vegans.

No només estem en contra de testar en animals, prohibit a Europa però permès i fins i tot obligatori en altres mercats, sinó que no utilitzem cap ingredient d'origen animal.

icono-vegan.png

Home

Settings

Menu

Compartir

Crea un compte gratuït per guardar els teus favorits.

Sign in