TARIFES ENVIAMENTS NACIONALES

Zona Tarifa
Temps de trànsito
Enviament gratuït
Península 4.95€ 48/72h > 30€
Illes Balears 10.95€ 48h > 50€

Quan s'envia la meva comanda?

Les comandes els enviem en un termini de 24h amb TNT. I l'enviament sol durar entre 24-48h.
Aquests terminis de lliurament corresponen a dies laborables excloent dies festius, nacionals, autonòmics o locals.

Puc canviar la meva adreça d 'enviament?

Si la comanda no ha sortit de les nostres instal·lacions posa't en contacte amb nosaltres el més aviat possible per ajustar fent servir l'nova adreça d'enviament. Si la comanda ha estat enviat i està sent gestionat per l'operador logístic no és possible canviar la direcció sense que es generin despeses addicionals d'enviament.

Si no has pogut fer el canvi de direcció a través de les dues opcions enumerades no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Com faig el seguiment de la meva enviament?

Quant enviem la teva comanda rebràs un correu electrònic de confirmació amb el número de seguiment de Correos Express perquè puguis fer el seguiment online.

Puc retornar un producte?

Sí, NATURLAB compta amb una política de devolucions flexible.

Si el teu producte està danyat o defectuós podràs retornar-lo posant-te en contacte amb nosaltres a través de pedidos@natur-lab.es.

He de pagar les despeses de devolució?

Si has rebut la comanda amb algun o tots els productes danyats o en mal estat, NO hauràs de pagar les despeses d'enviament en cap cas. Així mateix, si demanes que es reemplaci el mateix producte que es trobava malmès o fins i tot vols canviar de referència, les despeses de gestió i transport aniran a càrrec de NATURLAB.

NATURLAB també et dóna l'opció de retornar o canviar els productes, encara que els hagis rebut en perfectes condicions, però, en aquest cas les despeses de gestió i transport aniran a càrrec teu.

Si no em localitzen què passa amb la meva comanda?

Quan una comanda no ha pogut ser lliurat per motius aliens a Naturlab i han transcorregut més de 14 dies hàbils des del primer intent de lliurament el paquet és retornat a les nostres oficines. Automàticament procedim a tornar-te el import total de la teva compra en un termini de 14 dies hàbils des de la recepció de la comanda, excepte els costos originats per l'enviament i devolució del paquet.

Home

Settings

Menu

Compartir

Crea un compte gratuït per guardar els teus favorits.

Sign in