Aquests són els Termes i Condicions de compra per part de NATURLAB COSMETICS S.C.P i els productes oferts a la seva botiga en línia www.natur-lab.es, a canvi d'una prestació econòmica.

GARANTIA

La prioritat per a NATURLAB COSMETICS S.C.P és la transparència i satisfacció dels nostres clients. Garantim la qualitat dels productes lliurats i el lliurament dels mateixos en els termes i condicons detallats més endavant.

Tots els productes oferts per NATURLAB COSMETICS S.C.P estan garantits. Ens comprometem a reemplaçar per un de nou o efectuar el corresponent abonament si qualsevol dels seus productes patís d'un defecte de fabricació en un termini de 14 dies des del lliurament. En aquest cas totes les despeses de devolució del producte i enviament del nou producte o el mateix reparat, corren a compte de NATURLAB COSMETICS S.C.P. En el cas que el problema d'aquest producte no estigui en garantia, serà el consumidor qui pagui les possibles despeses addicionals que s'originin per aquesta devolució. Perquè la devolució sigui acceptada per part de NATURLAB COSMETICS S.C.P:

Els productes han de ser retornats en un termini de 14 dies hàbils des de la data de recepció de la comanda per part del Client.

Els productes han de ser retornats en la seva caixa / embalatge original.

En el cas que el producte estigui embolicat en paper transparent, aquest paper no pot haver estat obert. Els productes no poden haver estat usats.

AJUDA

Si tens dubtes sobre el procés de compra, enviament, algun producte en concret pots contactar-nos a través del nostre correu electrònic info@natur-lab.es.

S'entendrà que el Client està d'acord amb les condicions generals que es prevegin en aquest text des del moment en què accepta que ha llegit i està d'acord amb aquests Termes i Condicions.

COMANDES

Per poder realitzar una comanda, el client haurà de tenir 18 anys com a mínim.

El pagament de la comanda podrà realitzar-se amb els sistemes de pagament que facilitem a la nostra pàgina web. Amb targeta de crèdit o dèbit o mitjançant PayPal

El preu de cada producte vindrà determinat clarament a la pàgina web. El preu que s'indica a l'porducto en el moment de compra serà el preu de venda, sent vigent el que es recull en el moment de la confirmació de la comanda per part del client.

Els preus indicats inclouen IVA, però exclouen els costos d'enviament que es fixaran en funció del nombre de productes comprats i adreça d'enviament.

Se l'informarà d'aquestes despeses abans de confirmar la comanda i finalitzar el procés de contractació

Un cop finalitzada la compra per part del client se li enviarà una confirmació de la comanda via email.

PREUS EXEMPTS D'IVA

Si el client viu a la Unió Europea, tots els preus inclouen l'IVA, però deduïm aquest import del total si l'enviament s'efectués a zones exemptes d'IVA. El client només ha de indicar-ho al camp "Informació addicional" en efectuar la seva comanda

Ens reservem el dret de modificar els nostres preus en qualsevol moment. No obstant això, ens comprometem a aplicar les tarifes en vigor indicades al portal en el moment de la realització de la comanda pel client.

DISPONIBILITAT

Cal tenir en compte que les comandes seran enviats dins dels límits d'estoc disponibles. Si un dels articles comandes no estigués en estoc, ens comprometem a contactar amb el Client com més aviat millor (a partir de la data en la qual va realitzar la comanda) per comunicar-li el termini en què podrem enviar-li el seu (s) producte (s) . En cas que no estigués interessat en esperar, podrà sol·licitar la devolució dels imports que hagi satisfet per aquest article.

PAGAMENT SEGUR

Disposem del certificat SSL, el qual protegeix la privacitat del consumidor.

Si el nostre departament de seguretat sospita alguna anomalia o frau, NATURLAB COSMETICS S.C.P es reserva el dret d'anul·lar la transacció per motius de seguretat.

PayPal i el sistema de pagament amb targeta, Adyen, són la manera més fiable, segura i ràpida de fer pagaments per internet. En efecte, en ser PayPal i Adyen qui efectua els cobraments directament als nostres clients, NATURLAB COSMETICS S.C.P no tindrà accés a les dades bancàries d'aquests últims.

En cas que la compra s'hagi fet per un consumidor final o una empresa s'estendrà la corresponent factura. En ambdós constarà el desglossament corresponent a l'Impost sobre el Valor Afegit si és aplicable i les despeses d'enviament.

LLIURAMENT DELS PRODUCTES

Enviarem al Client els seus productes a l'adreça de lliurament que figuri en el seu formulari de dades personals.

Si l'article indica "en estoc" en fer la comanda, el termini entre la realització de la comanda i la data de de lliurament serà de 2/3 dies laborables a comptar des de la nostra validació del pagament rebut. Si l'article no estigués en estoc en el moment de realitzar la comanda, contactarem amb el Client per informar adequadament. Els terminis de lliurament estimats són per les comandes realitzades a la península i pot variar si es realitzen des de les Balears, Canàries, Ceuta o Melilla.

COMENTARIS

Totes les opinions redactades pels clients són controlades per l'equip de màrqueting. Si les opinions rebudes infringeixen la llei, l'ètica o la moral (publicitat abusiva, difamació, insults, comentaris fora de context ...), NATURLAB COSMETICS S.C.P es reserva el dret de rebutjar o modificar aquestes opinions

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Les dades personals que el Client ha de facilitar són indispensables per a l'enviament de les comandes i redacció de factures. L'absència d'aquestes dades comportarà l'anul·lació automàtica de les comandes. En inscriure a la pàgina, el Client es compromet a proporcionar dades personals vàlids, dades que permeten la prestació del servei per part de NATURLAB COSMETICS S.C.P i la correcta identificació del Client registrat, així com l'enviament d'informació i publicitat dels diferents productes i ofertes que NATURLAB COSMETICS S.C.P pugui tenir a les seves pàgines web.

COPYRIGHT

Tot el contingut de la botiga en línia de NATURLAB COSMETICS S.C.P, il·lustracions, textos, denominacions, marques, imatges i vídeos, són propietat de NATURLAB COSMETICS S.C.P. Qualsevol mal ús pot ser perseguit legalment.

Home

Settings

Menu

Compartir

Crea un compte gratuït per guardar els teus favorits.

Sign in