PREGUNTES FREQÜENTS

Els desodorants Naturlab estan certificats?

Tots els nostres productes son 100% naturals i ecològics. Estem actualment treballant la certificaió ecològica.

Que fa que un desodorant natural funcioni?

Principalment els actius dels desodorants. La soda natural, als nostres desodorants per a pells normals i el magnesi i zinc al desodorant de pells sensibles.

Són vegans?

SI! No utilitzem cap actiu d'origen animal.

Quina diferència hi ha amb un desodorant químic / convencional?

Els nostres desodorants no contenen alumini, alcohol ni parabens. Els desodorant químics antitraspirantes solen contenir triclosan, alumini, parabens i ftalat. Ingredients res recomedables per a la salut! Els desodorants naturals no són antitranspirants. Darrere de tot desodorant antitranspirant es troba l'alumini. Aquest metall s'encarrega de "tapar" els porus, impedint la sortida de la sudoració, per la qual aquesta no entra en contacte amb l'ambient i roman dins el cos.

On es fan els productes Naturlab?

Tots els nostres productes es fan a Espanya.

Els productes Naturlab són 100% lliures de tòxics?

Sí, en Naturlab apostem per un estil de vida saludable i per descomptat, els tòxics estan prohibits en TOTS els nostres productes. Formulem únicament amb ingredients 100% naturals SENSE Parbenos, Silicones, Olis Minerals, Alliberadors de formaldehid, Colorants Sintètics, Fragàncies o Perfums Sintètics, Ftalats, Sulfats, Sales d'Alumini, PEG s, Compostos policíclics, Phenoxoxytetanol ni altres compostos nocius per a la salut. Pots consultar el INCI de cada producte clicant al producte desitjat i informació de cada ingredient en l'apartat INGREDIENTS

Sóc un home, són aptes per a mi?

És clar que sí! Tots els nostres productes són UNISEX. La fórmula funciona igual de bé per a la química corporal de dones i homes. Tria l'aroma que més t'agradi!

No, no són antitranspirants. Els desodorants naturals antitranspirants contenen aluminio.En Naturlab, apostem per per productes 100% lliures de tòxics, motiu pel qual no fem servir l'alumini en la nostra formulació. No obstant això, sí incloem altres ingredients d'origen vegetal que ajuden a absorbir la humitat i evacar la suor de forma natural

Els envasos de Naturlab es poden reciclar?

Per descomptat! Tant el packaging i els envasos són BIODEGRADABLES.

Tots els components dels desodorants són naturals?

Sí, tots els ingredients utilitzats en la formulació són 100% Naturals, ecològics i biodegradables.

Taquen la roba?

NO! els desodorants Naturlab no taquen la roba.

Quant de temps dura l'olor?

TOT EL DIA! Els desodorants Naturlab estàn formulats para poder controlar el olor corporal durant todo el día, mantenint una activitat regular sense necessitat de tornar a aplicar-lo.

Quant de temps triga a acabar-se el producte?

Això depèn bastant de la freqüència amb què ho facis servir i de la quantitat que aplics cada vegada. La freqüència de compra més habitual és de 3 mesos.

Quant desodorant necessito aplicar?

Si bé aquesta és una preferència personal, l'aplicació d'una quantitat excessiva pot portar a un manca d'absorció i per tant a l'acumulació d'excés de desodorant. Personalment, nosaltres recomanem realitzar 1 o 2 passades en cada aixella.

Com puc saber que fórmula és l'adequada per al meu / quin tipus trio?

Si mai has fet servir un desodorant natural abans i no té una pell generalment sensible, la nostra fórmula estàndard amb bicarbonat de sodi és la ideal! Altrament, et recomanem que utilitzis la nostra fórmula per a la pell sensible si has experimentat irritació per altres desodorants naturals o si tens la pell sensible.

En general, sempre sòl suar molt Serviran per a mi vostres desodorants?

Si, et recomanem que utilitzis els nostres desodorants formulats amb Baking Soda. Són genials!

Una aroma funciona millor que un altre?

Les fórmules segueixen sent les mateixes en tots els desodorants perfumats, de manera que no hi ha cap diferència en l'eficàcia general de la fórmula entre olors; però, la química del cos personal juga un paper important en la forma en què una olor farà olor a la teva pell (igual que passa amb els perfums!). Llavors, si bé no hi ha una olor en particular que funcioni millor que un altre en general, pot haver alguns aromes que fan olor una mica millor amb la química del teu cos que altres.

Mai he utilitzat un desodorant natural Hi ha un període de desintoxicació?

Les persones que fan la transició d'un antitranspirant a força d'alumini poden experimentar un període de transició a mesura que el seu cos s'acostuma a fer servir un desodorant natural. A causa que, algunes persones reaccionen als conductes de suor bloquejats amb alumini produint més suor, pot prendre alguns dies perquè el cos s'adoni que no ha d'esforçar tant perquè la suor passi la barrera d'alumini que prèviament hi era ; com a resultat, de vegades pots notar que et sents més suat durant un curt període de temps (d'uns dies a una setmana).

Altre dubte?

Estarem encantades d'ajudarte, contactans a info@natur-lab.es

Home

Settings

Menu

Compartir

Crea un compte gratuït per guardar els teus favorits.

Sign in