PASSA'T AL DESODORANT NATURAL AMB NATURLAB COSMETICS

t'expliquem com fer la transició d'un desodorant antitranspirant amb alumni al desodorant natural

El canvi d'un desodorant químic o antitranspirant a un desodorant natural suposa un període de transició de 2 a 4 setmanes en què les aixelles eliminen els ingredients que taponen els porus de les aixelles per l'ús de desodorants antitranspirants.

QUINA ÉS LA DIFERÈNCIA ENTRE
ANTITRANSPIRANT I DESODORANT?

L'antitranspirant actua impedint que la suor surti del teu cos. Els compostos d'alumini als desodorants antitranspirants tapen físicament els porus de l'aixella perquè la suor no surti.

El desodorant natural en lloc de tapar els porus respecta la sudoració necessària de les aixelles eliminar tòxics i evitar-ne l'acumulació al nostre organisme. El desodorant natural Naturlab Cosmetics està formulat per eliminar els bacteris causants de la mala olor sense interferir en els processos naturals i necessaris del nostre cos. (tapes els porus de la delicada zona de les aixelles, provoca que s'acumulin tòxics dins del nostre organisme que poden derivar en malalties diverses a mitjà/llarg termini, sobretot en dones, a causa de la proximitat de les aixelles a les glàndules mamàries)

Si estàs decidit a fer el canvi al desodorant natural estàs preparat per passar a la següent fase:
La transició que farà el teu cos fins a eliminar per complet el tap d'alumini i bacteris acumulats a les teves aixelles.

GUIA DE TRANSICIÓ AL DESODORANT NATURAL

El període de transició estàndard (de 2 a 4 setmanes), en passar d'un antitranspirant a un desodorant natural així com cada etapa de la desintoxicació pot variar depenent de la química del teu cos, el temps i la freqüència en què es fa servir desodorants antitranspirants, així com el tipus de desodorant que s'emprava (la pedra alum conté al voltant d'un 30% d'alumini respecte a un desodorant químic convencional)

Da tiempo a que tu cuerpo elimine los tóxicos acumulados y disfruta de la seguridad de nuestros desodorantes naturales.

Algun altre dubte?

Estarem encantats d'ajudar-te, contacta'ns a info@natur-lab.es

Home

Settings

Menu

Compartir

Crea un compte gratuït per guardar els teus favorits.

Sign in