¡COSMÈTICA 100% SOSTENIBLE!

Els productes NATURLAB no són només NATURALS, també són BIODEGRADABLES! Creiem fermament en la cura de l'planeta i de nosaltres mateixos. Cal un canvi per part de tots per eliminar el plàstic en la mesura del possible. I si podem fer-ho eliminant dels nostres cosmètics, per què no fer-ho?

zero-waste--instead-plastic-cosmetics.pn

STOP OCEAN POLLUTION!

Sabies que...

  • Al voltant de 8 milions de tones mètriques de plàstic es llancen a l'oceà cada any. D'aquestes, 236,000 tones són microplásticos: diminutes peces de plàstic.
  • Cada minut, un camió d'escombraries de plàstic es descarrega en els nostres oceans.
  • Per 2050 hi haurà més plàstic en els oceans que peixos (per pes)
  • El plàstic es troba a l'oceà fins a 11 km de profunditat, el que significa que les fibres sintètiques han contaminat fins i tot els llocs més remots de la Terra
  • Molts organismes marins no poden distingir els articles plàstics comuns dels aliments. Els animals que mengen plàstic sovint es moren de fam perquè no poden digerir el plàstic i els omple l'estómac, evitant que mengin aliments de veritat.
  • La probabilitat que el corall malaltia augmenta de el 4% a al 89% un cop entra en contacte amb el plàstic marí. També danya la pell de l'coral, ocasionant infecció. Els esculls de corall alberguen més de l'25% de la vida marina.
  • Molts peixos que es consumeixen, com la truita o la perca, han ingerit en algun moment microfibres de plàstic.

Creiem fermament en la cura de l'planeta i de nosaltres mateixos. Cal un canvi per part de tots per eliminar el plàstic en la mesura del possible.

I si podem fer-ho eliminant dels nostres cosmètics, ¿perquè no fer-ho?
Una nova forma d'utilitzar cosmètica!

Home

Settings

Menu

Compartir

Crea un compte gratuït per guardar els teus favorits.

Sign in