5 Motius per Passar-te al Xampú Sòlid

Posted on14/06/2022
Love0
5 Motius per Passar-te al Xampú Sòlid
La idea de passar-te a un xampú sòlid pot semblar una mica complicada al principi, especialment quan estàs tan acostumat després de tota la vida estar usant xampú líquid convencional. Ho entenem, és abosultament normal. Però una vegada que sàpigues totes les bondats que dels xampús sòlids i com són d'usar fàcilment, et sorprendràs i et preguntaràs com no havies fet el canvi abans. Si encara no estàs segur de si el xampú sòlid és per a tu.
Revisa les nostres 5 raons principals per les quals hauries de passar-te al xampú sòlid! Aquí son!
 

T'aniran de meravella

Tenint en compte tots els productes químics i additius tòxics que es troben al xampú convencional, no és estrany per què tantes persones tenen problemes amb els cabells. Si cerques una manera de reviure el teu cabell opac, sec o danyat, una xampú sòlid podria ser el canvi que estàs buscant. Gràcies a les seves fórmules altament concentrades, els xampús sòlids poden brindar a tots els tipus de cabell els beneficis necessaris.

Els xampús sòlids naturals a diferències dels químics aporten al cabell nutrients gràcies als olis, mantegues i extractes que els componen, com els extractes de Regalèssia, Pastanaga o Aloe Vera que usem als nostres xampús. Molta gent troba el seu cabell més suau i més brillant quan comencen a fer servir els nostres xampús sòlids.

    porque deeberias pasarte al champu solido, motivos
    

Són bons per a la butxaca

Si vols estalviar diners, ajudar al medi ambient i millorar el teu cabell, canvia el teu xampú líquid per un xampú sòlid com més aviat millor. L'ús de xampús sòlids suposa estalvi econòmic respecte dels xampús líquids. Els xampús sòlids duren al voltant de 3 vegades més que els tradicionals. A més, amb l'ús freqüent de xampú sòlid no cal rentar el cabell amb tanta freqüència ja que el cabell dura net durant més temps. Sí, ho sabem... tot són avantatges!

 

Un xampú sòlid per a cada tipus de cabell

Els xampús sòlids naturals en no contenir aigua com els xampús convencionals, són fórmules concentrades amb tots els beneficoos dels seus ingredients actius naturals com olis, mantegues, i extractes que tenen beneficis extraordinaris depenent del teu tipus de cabell. Per combatre la caspa o cuir cabellut sec, l'oli de Neem és una meravella, en canvi per als cabells secs la mentaca de karité és una gran aliada.

  

Respecten el medi ambient

Els xampús sòlids son productes zero waste sense envàs, suposen un envàs de plàstic menys al planeta.

Les fórmules són a més a més estàn fetes amb tensiocatius naturals com el SCS certificat per Ecocert que és el que ferm servir a les nostres fórmules sostenibles i respectuoses amb la fauna marina.

Si vols també reduir la teva petjada de carboni, pots començar a la teva dutxa matutina gràcies al teu xampú sòlid ja que els ingredients naturals estan menys tractats que els duna ampolla de xampú típica. Això vol dir que quan canvies a un xampú sòlid, estaràs evitant una gran quantitat de fabricació amb alt contingut de carboni. Igualment, pel fet que els xampús sòlids ocupen menys espai i duren més, transportar-les equival a menys quilòmetres en el transport fins a les nostres dutxes. Amb l'ús de xampú sòlid estaràs reduint la teva petjada de carboni, és senzillament.. ¡genial!

Al món ideal, hi haurien d'haver més opcions tan beneficioses i sostenibles com ho són els xampús sòlids.

  

Pràctics, adéu vessaments

Sens dubte, un dels avantatges més grans dels xampús sòlids és el pràctic que són, fàcils d'usar, transportar, i sense vessaments. Sempre llestos per a qualsevol aventura! Si t'agrada viatjar el xampú sòlid està fet per tu

Els xampús sòlids són bons pel teu cabell, la teva butxaca i el planeta. Què és el que no et pot agradar? Si estàs preparat per fer el canvi, RadiantBlanace són una bona opció.

Related products
9,60 € (amb impostos)
Neteja i energitza el cuir cabellut per a un cabell més fort i brillant Xampú sòlid natural reparador indicat per a cabell normal/sec, la seva fórmula amb Olis d'Argán, Oli de Coco, Oli de Sèsam i Oli de Pastanaga...
9,60 € (amb impostos)
Xampú natural per cabell gras. Neteja i equilibra de forma natural els cabells grassos. El xampú sòlid natural i sostenible Balance està formulat amb una cuidada sinergia d'olis i extractes vegetals per tornar al...

Home

Settings

Menu

Compartir

Crea un compte gratuït per guardar els teus favorits.

Sign in